Работа в Англия

Домашни чистачи с почасово заплащане в Лондон

Работата като домашни чистачи включва преди всичко почасовото задължение да почиствате частни домове. За тази дейност нашите клиенти наемат екип от чистачи в зависимост какви са техните изисквания – цялостно почистване на дома или на определени зони – прозорци, килими, подови настилки, техника и т. нат. Така Вие ще имате възможност да работите със своите колеги, а това означава по-бързо и по-качествено свършена работа. А най-голямото предимство за Вас е, че всеки час работа Ви се плаща. Парите от изработените часове ще получите ведна след приключване на услугата.

Свободните позиции, които ние предлагаме за чистачи, се отнасят за Англия и по-точно за Лондон. Това е другото огромно предимство на работата – Вие ще имате възможност да живеете в един от най-динамичните градове в Европа, където ще се срещнете не само с различни култури и националности, но и с едни от най-интересните модни и културни събития.

Почасовата работа Ви позволява да имате достатъчно свободно време, което да отделите за себе си и своите приятели. Разходки, посещения на забележителностите на града, едни от най-добрите магазини в света – всичко това ще е на Ваше разположение.

Повече за заплащането

  • минималната седмична заеост, която осигуряваме ние е 40 работни часа;
  • заплащането е £6,50 на час

За целите на работата Вие ще получите безплатни обучителни курсове – за боравене с техниката и препаратите за почистване, както и курс по английски език, ако се нуждаете от такъв. Дори за тези от Вас, които владеят английски език на високо ниво, ние препоръчваме чуждоезиковия курс, тъй като той включва и основната терминология, която се изисква да знаете по отношение на почистването и инструментите за почистване. Повече за курсовете и обученията можете да нучите в Условия на работа.

Освен обучителни курсове, огромното предимство, което получавате от нас е, че ние Ви осигуряваме квартира. Това е особено важно за първите седмици от пребиваването Ви в чуждата държава, тъй като намирането на квартира не е лесна задача и може да се окаже доста скъпа потребност. Ето защо ние предлагаме настаняване на стаи по двама, като Ваш съквартирант ще бъде друг българин, за когото сме осигурили същата работа.

За всеки, който предприема тази вълнуваща стъпка – работа в друга държава, е от особено значение да е наясно с разходите, които предстои да има на новото място. Ето защо ние сме подготвили ориентировъчна статистика на базата на опита на досегашните клиенти, заминали да работят в Англия през последните месеци. Можете да я видите в следващите редове.

Едномесечни разходи в Англия

  • разходи за квартира – между £270£330, като това включва такси за консумативи като ток, вода, газ и т.нат;
  • пътни разходи – около £140.

Това означава, че Вие имате възможността да спестите около £400 (1000лв) месечно. Разбира, се това зависи от индивидуалните разходи, които всеки си позволява, и способностите да спестява.

Допълнителни предимства

  • след 7 години работа в Англия, вие получавате право на пенсия от там;
  • безплатна медицинска помощ в Англия;
  • магазини с български стоки в близост до осигурената от нас квартира;
  • ако не успеем да Ви осигурим месечна заетост повече от 20 работни часа, ние се задължаваме да поемем разходите Ви за квартира
!
Единствените легитимни интернет сайтове на фирма Джоб Консулт ЕООД са www.jobconsult.bg и www.rabotavanglia.bg. Единствените официални телефонни номера за контакт с Джоб Консулт ЕООД са 0885 166 595, 0876 166 595 и 052 600 489. Контакт с Джоб Консулт може да бъде осъществен и чрез имейл адрес office@jobconsult.bg. Всички останали интернет сайтове, телефони номера или друг вид контакти разпространени в интернет пространството са притежание на фирми уронващи авторитета на единствената официално съществуваща такава. Умоляваме Ви ако попаднете на съмнителна реклама, застъпваща се с нашето естество на работа или фирмено име да ни информирате на посочените официални контакти.