Работа в Англия

Отзиви

Полина Петрова разказва за впечатленията от работата си с нас
Полина разказва за своята история в АнглияПривет от един от най-красивите градове в света. Казвам се Полина и от два месеца работя в Лондон. Реших да дойда съвсем спонтанно и случайно – докато рових из нета попаднах на фирма предлагаща работа в Англия. Стори ми се интересно и добро като предложение, след седмица отидох в офиса и ме одобриха. Оказа се, че решението ми никак не е било лошо. С времето разбрах, че работя с отзивчиви, отговорни и организирани хора (в пълния смисъл на думата), готови да ти помогнат, каквото и когато и да ти се случва. Работата отначало изглежда трудна, но адаптирането при мен стана бързо и като се свикне с нещата вече става лесно – както с всяка една работа.
Относно парите – въобще нямам от какво да се оплача. Смея да кажа, че успяваш да си живееш съвсем спокойно и нормално, понеже хем си купуваш каквото искаш, хем успяваш и да заделяш. Разбира се, винаги зависи от човека, но при мен се получава.
Съветът ми към вас е да не се колебаете да промените живота си, защото си струва и защото го заслучавате!

Стилияна Василева за моментите прекарани в Англия заедно с нас
Стилияна разказва за своята история в АнглияЗдравейте, реших да напиша един коментар за Джоб Консулт заради хората, които се интересуват и не знаят дали да се доверят. Аз бях много притеснена преди да замина. Както много други, знаех за фирмата от познати, но въпреки всичко ми отне около година докато събера смелост да кандидатствам. Но…както ви е известно положението в България е болна тема.От както съм тук съм финансово стабилна и нямам притеснения за неплатени сметки, наем и т.н. Къщата, в която живея, предоставя много добри условия за живот и висок стандарт. Съквартирантките ми са страхотни и винаги гледаме да си помагаме и се радвам, че има с кого да споделям емоциите си и с кого да се посмея вечер след работа, защото тук всеки ден е различен и интересен. Когато имам проблем, без значение какъв, зная, че има на кого да разчитам. Колегите от офиса на Джоб Консулт са екип от млади и дружелюбни професионалисти и винаги мога да се обърна към тях при необходимост. През почивните дни с колежките посещаваме всеки път различни забележителности.
Лично аз намирам това за страхотно, така че момичета не се страхувайте и поемете риска, няма да съжалявате!

!
Единствените легитимни интернет сайтове на фирма Джоб Консулт ЕООД са www.jobconsult.bg и www.rabotavanglia.bg. Единствените официални телефонни номера за контакт с Джоб Консулт ЕООД са 0885 166 595, 0876 166 595 и 052 600 489. Контакт с Джоб Консулт може да бъде осъществен и чрез имейл адрес office@jobconsult.bg. Всички останали интернет сайтове, телефони номера или друг вид контакти разпространени в интернет пространството са притежание на фирми уронващи авторитета на единствената официално съществуваща такава. Умоляваме Ви ако попаднете на съмнителна реклама, застъпваща се с нашето естество на работа или фирмено име да ни информирате на посочените официални контакти.