Работа в Англия

Повече за нас

“Джоб Консулт” ЕООД е фирма със седалище във Варна, ЕИК: 201304232. Нашата основна дейност е свързана с намиране на заетост за българи, желаещи да работят в Англия и по-точно в Лондон.

nauchete-poveche-za-nas

Огромно предимство за вас е, че не трябва да се занимавате с документацията. Ние ще ви подготвим всички необходими документи за заминаването и за започване на легална работа на територията на Обединеното Кралство.

За ваше улеснение, ние предлагаме голям набор от допълнителни услуги, които са подробно разяснени в Условия за работа. Те включват не само намирането на работа за вас,  но и предоставяне на безплатно професионално обучение по английски език, техники и специфики на работата, навигация и особености в манталитета на англичаните, както и помощ при настаняването.
pochistvane v Anglia
Тъй като ние сме наясно с трудностите, които стоят пред всеки, решил да започне работа в чужбина, основна цел на нашия екип, е да ви осигурим достатъчна седмична и месечна заетост, за да можете да печелите добре, да се ориентирате професионално и да започнете един нов, по-качествен живот.

Ако това са и вашите желания, значи сте на правилното място.

“Джоб Консулт” ЕООД ще направи всичко, за да го постигнете!

ЕИК: 201304232

!
Единствените легитимни интернет сайтове на фирма Джоб Консулт ЕООД са www.jobconsult.bg и www.rabotavanglia.bg. Единствените официални телефонни номера за контакт с Джоб Консулт ЕООД са 0885 166 595, 0876 166 595 и 052 600 489. Контакт с Джоб Консулт може да бъде осъществен и чрез имейл адрес office@jobconsult.bg. Всички останали интернет сайтове, телефони номера или друг вид контакти разпространени в интернет пространството са притежание на фирми уронващи авторитета на единствената официално съществуваща такава. Умоляваме Ви ако попаднете на съмнителна реклама, застъпваща се с нашето естество на работа или фирмено име да ни информирате на посочените официални контакти.