Отзиви

Тук може да прочетете какво споделят хората от досега си с нас.

Полина Петрова разказва за впечатленията от работата си с нас

Привет от един от най-красивите градове в света. Казвам се Полина и от два месеца работя в Лондон. Реших да дойда съвсем спонтанно и случайно – докато рових из нета попаднах на фирма предлагаща работа в Англия. Стори ми се интересно и добро като предложение, след седмица отидох в офиса и ме одобриха. Оказа се, че решението ми никак не е било лошо. С времето разбрах, че работя с отзивчиви, отговорни и организирани хора (в пълния смисъл на думата), готови да ти помогнат, каквото и когато и да ти се случва.

Работата отначало изглежда трудна, но адаптирането при мен стана бързо и като се свикне с нещата вече става лесно – както с всяка една работа.Относно парите – въобще нямам от какво да се оплача. Смея да кажа, че успяваш да си живееш съвсем спокойно и нормално, понеже хем си купуваш каквото искаш, хем успяваш и да заделяш. Разбира се, винаги зависи от човека, но при мен се получава.

Съветът ми към вас е да не се колебаете да промените живота си, защото си струва и защото го заслучавате!

Десислава Георгиева

Казвам се Десислава и бих искала да споделя моята история – как заминах да работя и живея в Лондон. Научих за Джоб Консулт от обява в интернет и почти веднага кандидатствах. Поканиха ме на интервю и доста подробно ми обясниха всичко. Избрах да замина с фирма, защото работата е сигурна, въпреки че и аз имам доста познати, които вече са се установили там. Малко се притеснявах от това, което предстои – все пак отивам в друга държава и не знаех колко време ще ми трябва да свикна. Но по време на обучението, което фирмата осигурява се запознах с хора, които също ще заминават и вече бях спокойна, че ще бъдем заедно.

Първата седмица в Лондон е трудно, но всичко се обяснява и показва, само трябва да слушате внимателно, за да навлезете в работата. След това започвате да работите на пълен график и часовете ви са гарантирани. Друга фирма в Лондон не може да предложи това. Сега съм много добре финансово, не може да се направи никакво сравнение със заплащането в България. За да заминете се обадете на фирмата без да се притеснявате. Успех на всички и ще се видим в Лондон!

Стилияна Василева за моментите прекарани в Англия заедно с нас

Здравейте, реших да напиша един коментар за Джоб Консулт заради хората, които се интересуват и не знаят дали да се доверят. Аз бях много притеснена преди да замина. Както много други, знаех за фирмата от познати, но въпреки всичко ми отне около година докато събера смелост да кандидатствам. Но…както ви е известно положението в България е болна тема.

От както съм тук съм финансово стабилна и нямам притеснения за неплатени сметки, наем и т.н. Къщата, в която живея, предоставя много добри условия за живот и висок стандарт. Съквартирантките ми са страхотни и винаги гледаме да си помагаме и се радвам, че има с кого да споделям емоциите си и с кого да се посмея вечер след работа, защото тук всеки ден е различен и интересен. Когато имам проблем, без значение какъв, зная, че има на кого да разчитам. Колегите от офиса на Джоб Консулт са екип от млади и дружелюбни професионалисти и винаги мога да се обърна към тях при необходимост. През почивните дни с колежките посещаваме всеки път различни забележителности.

Лично аз намирам това за страхотно, така че, момичета, не се страхувайте и поемете риска, няма да съжалявате!

Пепи Петрова

Към Джоб Консулт ме насочи дъщерята на моя колежка, която има познати, заминали да работят с тях в Лондон. Бях в изключително тежко положение – мъжът ми остана без работа, синът ми беше студент, а също така изплащахме ипотека. Бях сигурна, че единственото решение е да замина на работа в чужбина, защото тук не получавах достатъчно, за да посрещам всички тези разходи. Тогава се обадих на фирмата и ме поканиха на интервю. Съвсем скоро ми се обадиха, че съм одобрена и има възможност да замина бързо. Не ми се искаше да бъда далеч от близките ми хора, но трябваше да помагам финансово.

На предварителното обучение ни обясниха за всичко, което ни очаква, подготвиха ни и по английски. Притеснявах се как ще пътувам, дали ще се справям с работата, ще мога ли да разговарям свободно с клиентите. Сега мога да кажа, че щом човек е твърдо решен и сериозен винаги ще се справи!

В Лондон съм от година и половина и продължавам да работя с фирмата, защото получавам достатъчно часове и съм доволна от заплащането. Мъжът ми също дойде преди половин година, за да работи в строителството и сега сме спокойни, че можем да изплащаме ипотеката и да помагаме на децата в България.За мен това е най – добрата фирма – точни, коректни и перфектни. Това е вашата фирма! Поздрави!

Евгения за осъществяването на мечтата си да живее и работи в Лондон

Здравейте от Лондон! Искам да кажа на всички вас, които искате да работите в Лондон, че сте попаднали на правилното място. Джоб Консулт ще ви подготви, ще ви помогне да заминете и започнете работа бързо! Останалото зависи от вас. Ако сте сериозни и отговорни, резултатът няма да закъснее!

Благодарение на целия екип аз изпълних една своя мечта – да замина в любимата ми страна – Англия. В Лондон съм от почти година. Доволна съм от работата, а лично на мен не ми трябваше много време, за да свикна. На хората, които си мислят, че няма да се справят мога да кажа, че всичко се случва постепенно, а в началото има хора, които те въвеждат в работата.

Ежедневно посещавам домове на клиенти и пътуването с метрото и друг вид транспорт не е никакъв проблем, както си мислех преди да замина. Изглежда трудно и невъзможно, но аз мога да ви уверя, че не е. Лондон е изключително красив и интересен град. Обичам да прекарвам свободното си време в разходки, тук има толкова много места, които трябва да се видят!

Бъдете смели и не се колебайте да се свържете с фирмата!