Повече за нас

“Джоб Консулт” ЕООД е фирма със седалище във Варна, ЕИК: 201304232. Нашата основна дейност е свързана с намиране на заетост за българи, желаещи да работят в Англия и по-точно в Лондон.

Огромно предимство за вас е, че не трябва да се занимавате с документацията. Ние ще ви подготвим всички необходими документи за заминаването и за започване на легална работа на територията на Обединеното Кралство.

За ваше улеснение, ние предлагаме голям набор от допълнителни услуги, които са подробно разяснени в Условия за работа. Те включват не само намирането на работа за вас,  но и предоставяне на безплатно професионално обучение по английски език, техники и специфики на работата, навигация и особености в манталитета на англичаните, както и помощ при настаняването.

Тъй като ние сме наясно с трудностите, които стоят пред всеки, решил да започне работа в чужбина, основна цел на нашия екип, е да ви осигурим достатъчна седмична и месечна заетост, за да можете да печелите добре, да се ориентирате професионално и да започнете един нов, по-качествен живот.

Ако това са и вашите желания, значи сте на правилното място.

“Джоб Консулт” ЕООД ще направи всичко, за да го постигнете!

ЕИК: 201304232